Viikinkilaina – Päivittäisessä käytössäsi jatkuva luotto.

Noston voi tehdä vaikka päivittäin. Jos sinulla on tili Nordeassa, Osuuspankissa, Säästöpankissa, Danske Bankissa tai POP Pankissa, saat rahat käyttöösi heti seuraavana päivänä. Lisäksi hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitili sekä osoite Suomessa. Noston voi tehdä esimerkiksi netissä tai tekstiviestitse. Viikinkilaina – Päivittäisessä käytössäsi jatkuva luotto. Nämä kokonaiserät voivat olla kuitenkin enintään luoton avoimen saldon kokonaismäärä. Viikinkilaina – Päivittäisessä käytössäsi jatkuva luotto. Avoin saldo tarkoittaa nostetun luoton määrä, nostoprovisiota ja kertynyttä kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko min.

Viikinkilaina - Ennen kuin haet: Lue kokemuksia täältä (2018)

. Jos haluat tehdä nostoja tekstiviestitse, tulee sinun lähettää nostoviesti samasta puhelinnumerosta, jonka olet antanut lainahakemuksesi yhteydessä. Ei kiinteitä maksuja vaan yksilöllinen nostoprovisio Viikinkilainassa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Kun olet nostanut ensimmäisen vähimmäissumman, voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä. Jos maksat sopimuksen mukaista kuukausierää korkeampaa kuukausierää, ylittävä osa lyhentää avointa saldoasi. Viikinkilaina lupaa lainapäätöksen viidessä minuutissa. Sinun on mahdollista hyödyntää osamaksuominaisuutta ja maksaa näin laskuista vain minimilyhennyksiä. Nostaminen erissä Viikinkilainaa ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla vaan nostaminen osissa on mahdollista. Sen sijaan asiakkaan tulee tarkastaa luottosopimuksestaan nostoprovisio, joka voi vaihdella.

Viikinkilaina - fiksumpi kuin pikavippi

. Viikinkilaina on joustoluotto, joka on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Voit nostaa summan joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeidesi mukaan. Hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat ja hänen tulee täyttää luotonantajan joustoluoton mukaiset velvoitteet.

Viikinkilaina laina maksetaan todella nopeasti tilille (alle 15 min)

. Nostosummat riippuvat siitä, paljonko sinulla on vielä "luottolimiitilläsi" nostamatonta lainaa.

Viikinkilaina - Lainaa

. Lainan hakeminen Jos täytät lainan ehdot, voit hakea lainaa esimerkiksi netistä tai puhelimellasi. Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pienlaina täältä.

Vaikka luottoa voi hakea milloin tahansa, luottohakemuksia käsitellään ainoastaan palvelun aukioloaikoina. Lainan takaisinmaksu Viikinkilainassa saat laskun kerran kuussa. Nosta lainaa tarvittaessa. Kulut /korko määräytyy nostojen mukaan..

Kommentit