Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 30 päivää ilman kuluja ja korkoja!

Jyränkölällä on kaupungin kanssa myös puitesopimus ympärivuorokautisista hoivapaikoista, mutta sopimuspaikat eivät ole täynnä: Tammikotiin mahtuisi heti kaksi asiakasta. Mirja Hussain Heinolan kaupungin kotihoidon ja asumispalvelujen palvelusetelit ovat lopussa. Setelillä hän voi itse valita palvelujensa tuottajan. Palvelusetelien myöntäminen uusille asiakkaille on mahdollista vasta sitten, kun määrärahoja vapautuu nykyisiltä asiakkailta, kertoo sosiaali- ja terveysjohtajan sijaisena toimiva johtava ylilääkäri Kirsi Timonen.

Spotify muutti linjaansa: maksavat asiakkaat saavat uudet biisit muita.

. . Seteleitä ei ole tarkoituskaan pantata, vaan jakaa ne asiakkaille heti, kun he niitä tarvitsevat. Heinolan palvelusetelit lopussa, uudet asiakkaat saavat asumispalvelun seteleitä vasta kun niitä vapautuu vanhoilta Hoivapaikkojen kysyntä kasvaa Heinolassa ja koko Suomessa. Esimerkiksi Jyränkölän Setlementin asumispalveluissa on ollut tarjolla vapaita paikkoja viime kesästä lähtien, ja tiettävästi niitä löytyy myös muilta palveluntarjoajilta. – Kotihoidon palvelusetelin käyttöä ollaan lisäämässä asteittain. – Kun mennään kohti sotea ja puhutaan valinnanvapaudesta, niin se valinnanvapaus ei toteudu, jos paikkaa ei pääsekään valitsemaan, Virtanen toteaa. Lainaa 50.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia!. Asumispalvelujen ja kotihoidon setelien kaikki määrärahat on sidottu nykyisiin asiakkaisiin, mutta omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteleitä kaupunki pystyy myöntämään. Asiakkaiden palvelutarve arvioidaan. Vaikka palvelusetelit ovat Heinolassa lopussa, yksityiset hoivapaikat eivät ole. Vertaa lainojen kuluja ja korkoja helposti meidän maksuttomien lainavertailujen avullamme.. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 30 päivää ilman kuluja ja korkoja. – Tuntuu ikävältä, että tarjontaa on, mutta ihmisille ei ole rahaa järjestää heidän tarvitsemaansa palvelua, sanoo Jyränkölän hoivapalvelujohtajan sijaisena toimiva palveluvastaava Anne Virtanen. Jos seteleitä ei ole, paikan valitsee kaupunki. Lain mukaan kaupungin pitää järjestää asumispalvelun tarpeessa oleville paikka kolmen kuukauden sisällä.

Sen perusteella määritellään, minkä tasoista palvelua asiakas tarvitsee, Timonen kertoo. Osapuolten vastuullisuus. Kun asiakkaalle on myönnetty seteli, se säilyy hänellä niin kauan kuin hän on palveluun oikeutettu ja haluaa sitä käyttää.

- Ensimmäinen 400 euron pikavippi ilmaiseksi.

. – Emme pidä omiakaan asumispalvelupaikkoja tyhjillään, jos on asiakkaita, joilla kriteerit täyttyvät ja on palvelun tarvetta. – Kun asiakas ei enää seteliä tarvitse, eli muuttaa vaikkapa omaisten luokse asumaan tai menehtyy, niin sen jälkeen palvelusetelirahaa aina vapautuu, Timonen selittää.

Edut Danske Etuohjelma - ja Private Banking Access.

. Uudet asiakkaat joutuvat jonottamaan vanhoilta vapautuvia seteleitä. Kuten sote-palveluissa aina, resurssit ovat rajalliset. Palvelua voi joutua odottamaan, ja jonoa tuntuu nyt kertyvän setelipuolelle. Palveluseteli on kuitenkin vain yksi tapa järjestää ikäihmisten palveluja kaupungin itse tuottamien ja ostopalveluiden lisäksi, eikä Timonen näe setelien loppumisessa erityistä dramatiikkaa

Kommentit