Tiesitkö että voit saada lainaa netistä 0 % korolla?

Lainavertailu. Marja-Leena Valkonen kertoo, että vain pieni osa vuokravakuuksista on tähän mennessä jouduttu realisoimaan maksamattomien vuokrien tai asunnon remontointiin ilkivallan tai muun syyn takia. Kenenkään asunnonsaanti ei jää siitä kiinni, etteikö vuokravakuuden saisi myös rahavakuutena. Tällöin Kela maksaa vuokravakuuden suoraan vuokrantantajan tilille. Sitä ongelmaa ei poista myöskään rahavakuus, koska Kela maksaa sen aina vuokranantajan tilille, Valkonen sanoo.Toimeentulotuki siirtyi Kelalle kunnilta tämän vuoden alussa ja samalla myös vuokravakuus.

Tuntematon2017 hakuvideo: Heli Pääkkönen

. Tiesitkö että voit saada lainaa netistä 0 % korolla. Myöskään rahavakuus ei poista tätä seikkaa.– Kyllä se näin on. Lainaa 9000 euroa – Pyydä lainatarjoukset, vertaa ja säästä!. Tiedätkö mitä eroa on annuiteettilainalla, tasaerälainalla ja tasalyhennyslainalla?.

Tuntematon2017 hakuvideo: Mirva Mahlavuori

. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sopiva vakuudeton laina.. Näin moni toimeentulotukiasiakas ei ole asiasta edes tiennyt. Suurin osa vakuuksista annetaan maksusitoumuksena, vaikka asiakkaalla on oikeus saada vuokravakuus myös rahana.

.

Tuntematon2017 hakuvideo: Jorma Pesonen

. On todella vähän sellaisia vuokranantajia, jotka eivät halua maksusitoumusta, Valkonen sanoo.Vuokravakuuden hakijalla pitää olla oikeus perustoimeentulotukeen

Kommentit