Tiesitkö että voit hakea lainaa netistä täysin omilla ehdoillasi?

Kuinka hakea opintolainaa? Toimi näin -

. Vähäinen hakemusmäärä ennakoi ruuhkaa syksylle Opiskelijat ovat voineet hakea yleistä asumistukea toukokuusta asti, koska Kela on halunnut välttää syksyn käsittelyruuhkan. Opiskelijat ovat toukokuusta alkaen voineet hakea ensi syksyksi yleistä asumistukea. Walleniuksen mukaan tilanne on samanlainen koko Suomessa. –Koska hakemuksia on tullut kohtuullisen vähän, syksylle on odotettavissa suurempi hakemusruuhka, jolloin päätöksen saaminen kestää, Wallenius tiivistää. Hae edullista lainaa heti vertaamalla TOP-30 parasta lainapalvelua, joista voit hakea lainan tilille heti saman päivän aikana.. Hakemuksia on kuitenkin tullut vasta varsin vähän, kertoo Kristiina Wallenius Kelan keskisen vakuutuspiirin toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskuksesta. –Kaikkien saapuneiden yleisen asumistuen hakemusten määrässä ei näy vuodenaikaan nähden huomattavaa piikkiä, hän kertoo. Tällä hetkellä yleistä asumistukea voivat hakea opiskelijat, jotka tietävät ensi syksyn opiskelupaikkansa, asuntonsa ja tulonsa. Opiskelijoiden jättämien hakemusten tarkkaa määrää on mahdotonta laskea, koska Kelan järjestelmät eivät erota opiskelijoita muista yleisen asumistuen hakijoista. Kelassa ei tiedetä, mistä hakemusten alhainen määrä johtuu. –Toisaalta opiskelijat ovat voineet ajatella hakevansa tukea vasta syksyllä, kun opinnot taas jatkuvat, Wallenius pohtii.

Tiesitkö, että voit hakea apurahaa. - Kesälukioseura.

.. Jos ennakoitua hakemuksen määrää verrataan koko kevään lukemaan, näyttää siltä, että opiskelijoiden hakemukset voivat ruuhkauttaa syksyllä Kelan asumistukijärjestelmän. Hae lainaa vastuullisesti. Yleistä asumistukea voi hakea elokuusta alkaen.

Tiesitkö, että päättötodistuksen numeroihin voi hakea.

. Jos opiskelija saa pelkkää opintotukea, Kela saa tulotiedot sisäisesti. Koulut ilmoittavat pian uusista opiskelupaikoista, minkä jälkeen useampi opiskelija hakee asumistukea. Tiesitkö että voit hakea lainaa netistä täysin omilla ehdoillasi. Tiesitkö että voit hakea lainaa netistä täysin omilla ehdoillasi.

Wallenius korostaa, että asumistukea kannattaisi hakea juuri nyt, koska käsittelyjonot ovat nyt erittäin lyhyitä

Kommentit