Ostosraha kokemuksia

Päätät myös itse maksuerät: luoton voi maksaa osissa tai yhdessä kertaerässä. ”vapaa-ajan matkavakuutus”, joka antaa teille turvaa sairastumisien/tapaturmien sattuessa ulkomailla ja kotimaassa. jos matkustat Pohjois-Amerikkaan, niin voit käydä aktivoimassa kortin toimivuuden Pohjois-Amerikan -alueella, sillä hetkellä, kun matkasi alkaa. Ostosraha kokemuksia. Kortin käyttö toimii lähes jokaisessa maailman valtiossa ja teet sillä arki- sekä verkko-ostokset kätevästi. Aktia MasterCard Gold -luottokortti on kortti, jonka saat ilmaiseksi & sillä saat sopivasti joustoa. Ostosraha kokemuksia. Kokemukset kortista ovat hyvät ja toimii siinä missä monet muutkin perusluottokortit, kortin myöntäjänä toimii maineikas Aktia Pankki Oyj. Voit tarkastella tehtyjä korttitapahtumia reaaliaikaisesti sekä näet, kuinka paljon olet käyttänyt luottoa. Muita juoksevia kustannuksia ei ole. Vakuutus tuo myös turvan netissä tehtyihin ostoksiin, mikäli tavaraa ei toimiteta tai saatte väärän/virheellisen tuotteen. Voit samoin tehdä kortin sulkemisen Aktia Walletista, jos olet kadottanut sen väliaikaisesti tai epäilet, että se on varastettu. Hyvänä puolena siinä on myös, että hakijan ei tarvitse olla Aktian asiakas ollenkaan saadaksesi kortin, vaan kuka tahansa luottokelpoinen suomalainen, jolta löytyy pankkitunnukset voi hakea korttia sähköisesti. Asut vakituisesti Suomessa. Opiskelijan laina myönnetään samoilla ehdoilla, kuin muutkin pikalainat.. Tämä tuo lisäturvaa korttiin ja väärinkäytösten riski pienenee huomattavasti. Pystyt myös tekemään maantieteellisiä käyttörajauksia eli esim.

Säännölliset & riittävät tulot ja verkkopankkitunnukset. Luottokorttia haetaan netissä pankkitunnuksilla ja saatte nopeasti tietoonne, myönnetäänkö teille korttia vai ei ja millaisella luottorajalla. Tarkemmat vakuutusehdot löydät. Kortti on hyvä peruskategorian luottokortti, johon saat joustavan luottorajan ja korotonta maksuaikaa. Tähän syynä on usein liian pienet tulot suhteessa haluamaanne luottorajaan. Luottoraja päätetään niiden tietojen pohjilta, mitkä annatte hakemuksessa. Matkavakuutus Myös matkavakuutus sisältyy korttiin, joka on jokaiselle matkailijalle tärkeä, sillä koskaan ei tiedä, mitä reissulla sattuu.. Jos luoton saldoa on auki, maksat tilinhoitomaksua. Jos nämä kaikki kuulostaa teidän jutultanne, voitte hakea korttia heti. Aktia Wallet on kätevä luottokortin hallinnointisovellus Voit ladata ilmaisen Aktia Wallet -mobiilisovelluksen Google Playsta tai Applen AppStoresta, jonka kautta maksukorttien tapahtumien seuranta onnistuu kätevästi. Kokemuksia Aktian MasterCard Gold -luottokortista. Kortin hakeminen on ilmaista, eikä siinä ole avausveloitusta. Voit myös sulkea kortin tilapäisesti välittömästi Aktia Walletin kautta. Suoraa vuosimaksua sen sijaan ei ole. Hae lainaa netistä, säästät aikaa ja rahaa!.

Aktia MasterCard Gold -luottokortti kokemuksia (2018)

. Korttiin sisältyy seuraavat ominaisuudet: Ostoturvavakuutus Kaikki luottokortilla ostettuihin tuotteisiin sisältyy automaattisesti ostoturvavakuutus, joka on lisämaksuton luottokortin mukana tuleva etu

Kommentit