Mikä on FiksuRahoitus.fi?

Muista tarkistaa lainaehdot yrityksen omilta sivustoilta ennen lainaamista. [email protected] Käyttöehdot | Tietosuojakäytäntö © Pikaluottovertailu.fi Kaikki oikeudet pidätetään. Jos mietit vipin ottamista, suosittelen että kokeilet ensin tuota tai jotain muuta lainanvälityspalvelua. Lainanvälityspalvelu on ideana ihan OK, mutta tämä kyseinen pulju osoittautui epäillyttäväksi. Mikä on FiksuRahoitus.fi.

-

. Mikä on FiksuRahoitus.fi. Sivustolla tarjotut luvut, kuten kuukausierät, ovat vain viitteellisiä ja laskettu keskiarvoina luottoyhtiöiden ilmoittamista luvuista. Ihan huuhaa hommaa tämä "kilpailutus".Rahalaitos on samanlainen tietojennuuskija, älkää ihmiset haksahtako näihin, ne ketkä kehuu täällä on näiden puljujen omaa väkeä ja trolleja. Ei ole järkeä maksaa korkeita korkoja, jos saman lainan saa toisaalta paljon edullisemmin.

Niitä alkaa olla jo parikymmentä.. Hae Lainaa 800€. joo tiedän, oli omaa tyhmyyttä. Etusivu Lainayritykset Blogi Lainasummat Suosituimmat Lainaa ilman kuluja Lainavertailu Lainojen yhdistäminen Tärkeää: Emme myönnä tai välitä lainoja, vaan ainoastaan vertailemme eri luottoyhtiöiden tarjoamia lainatuotteita.

- Pikavipit - Suomi24 Keskustelut

. Nyt kuitenkin hoidettu pois

Kommentit