Mikä on Eurolimiitti?

Mikäli luotonsaaja on laiminlyönyt maksunsa suorittamisen tai ei ole muuten noudattanut tililuoton ehtoja, on Eurolimiitillä oikeus estää uusien nostojen suorittaminen. Luoton peruutus Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus neljäntoista vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jolloin luotonsaaja sai kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot. Eurolimiitin takana on J.W.-Yhtiöt Oy, joka sijaitsee Lahdessa.

Eurolimiitti tarjoaa korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään saakka. Eurolimiitti-tililuotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Luoton nostoon liittyvistä sivukuluista, kuten matkapuhelimen käytöstä aiheutuneista maksuista, vastaa luotonsaaja. Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä. Edellä mainittuja tietoja koskevat muutokset on mahdollista tehdä ainoastaan luotonantajan verkkopalvelun kautta.

Eurolimiitti 10-3000e pikalainat • Kokemuksia •

. Eurolimiitti-luottotili Eurolimiitti on pikavippi, jossa asiakas saa käyttöönsä joustavan tililuoton. Lainaa 300 euroa ilman vakuuksia ja takaajia!. Luotonsaaja ilmoittaa luottohakemuksessa suomalaisen pankkitilin, jolle tapahtuvat nostot ohjataan sekä suomalaisen matkapuhelinnumeron, jonka avulla nostoja voi suorittaa. Voit vertailla myös muiden tarjoajien joustoluottoja täällä. Yleensä suomalaiset rahoitusalan yhtiöt sijaitsevat joko Helsingissä tai Turussa, joten tämän yhtiön sijainti eroaa hieman muista vastaavista alan toimijoista. Sopimuskokonaisuus muodostuu luottohakemuksesta liitteineen, luottosopimuksesta sekä yleisistä sopimusehdoista. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Eurolimiitti lainan netistä. Mikä on Eurolimiitti. Luotonsaaja on oikeutettu tekemään vapaasti nostoja tililleen määritellyn luottolimiitin puitteissa. Näiden vuosien aikana yhtiö on palvellut jopa satojatuhansia suomalaisia.

Lainaa 1000 € netistä heti tilille - Kaikki 1000 euron pikavipit.

. Luotonantajalla on oikeus hylätä luottohakemus syytä ilmoittamatta. Luottotilin avaaminen ja käyttö Luottosopimus syntyy, kun luotonsaaja toimittaa luotonantajalle vahvistamansa luottohakemuksen, jonka luotonantaja hyväksyy ja myöntää luoton.

|

. Luottosopimuksen synnyttyä luotonsaaja voi tarkastella luottonsa tilannetta Eurolimiitin tarjoamassa verkkopalvelussa. Luotonantaja luovuttaa luotonsaajaa koskevia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään kyselyjärjestelmään kuuluville muille luotonantajille. Nostoja voi tehdä henkilökohtaisen luottorajan puitteissa joka päivä. Tehdyt nostot vähennetään käytössä olevasta luottolimiitistä. Eurolimiitti mahdollistaa luoton nostamisen omien tarpeidesi mukaisesti. Eurolimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n tavaramerkki. Luotonsaajan taloudellisen tilanteen todentamiseksi luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta. Luotonsaaja antaa luotonantajalle suostumuksensa kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja

Kommentit