Lue lisää monipuolisesta Laina.fi palvelusta.

Kokouspalvelut Taitotalossa kokouksen, koulutuksen ja seminaarin pitäminen onnistuu helposti toimivien tilojen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta. Fingon toimintaa tuetaan ulkoministeriön kehitysyhteistyömäärärahoista. Festivaali on oiva tilaisuus tutustua Fingoon ja sen jäsenjärjestöihin. Lue lisää monipuolisesta Laina.fi palvelusta. Festivaalin päiväohjelma on ikärajaton ja avoin kaikille. Festivaalille ei kannata tulla omalla autolla, sillä alueella on hyvin vähän parkkipaikkoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta festivaalin jatkoklubeilla kerätään pieni pääsy- ja narikkamaksu. Tiedotamme uutiskirjeellä esimerkiksi ohjelmastahausta, näytteilleasettajaksi ilmoittautumisesta, vapaaehtoishausta sekä ohjelmajulkistuksista. Elokuvanäytöksiä ja keskusteluja järjestetään myös tapahtuma-alueen läheisyydessä muissa tiloissa.

Tilit ja maksut - Henkilöasiakkaat |

. Vaunuparkissa ei ole vartiointia. Viikonlopun aikana Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla nautitaan kymmenistä konserteista, kirjallisuudesta, näyttelyistä, dokumenteista, hyvästä ruoasta ja ajankohtaisista keskusteluista. Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Helsingissä. Maailma kylässä -festivaalia vietetään Helsingin keskustassa vuosittain toukokuun lopussa. Alueen läheisyyteen on hyvät juna-, raitiovaunu-, bussi- ja metroyhteydet. Tekemistä ja koettavaa löytyy ympäri Kaisaniemen puistoa ja Rautatientoria. Lue lisääRavintola Picante Nuorekas ja laajasti välimerellinen kahvila-ravintola Picante tuo arkipäivisin tuulahduksen meren tuoksua ja aurinkoa Strömberginkujalle. Samalla sivulla on myös ekovinkkejä festarikävijöille.

Lue lisääRavintola Variantti Lounas on aina ansaittu tauko päivän keskellä.  Poimi vaihtoehto Variantin monipuolisesta tarjonnasta. Festivaalin monipuolisesta ympäristötyöstä ja hiilijalanjäljestä voit lukea ympäristö-sivulta. Sadat kansalaisjärjestöt sekä joukko oppilaitoksia, museoita, viranomaisia ja yrityksiä esittäytyy tapahtumassa. Katso mistä kaikkialta voit saada lainaa 400 euroa ilman vakuuksia!. Fingo ry:n tuottama ilmaistapahtuma tarjoaa tekemistä ja koettavaa kaikenikäisille. Festivaalin pääteema on ilmastonmuutos. Lue lisää festarin historiasta sivuillamme. Kätevimmin festivaalille pääset julkisilla kulkuneuvoilla. Ohjelmaa järjestetään muun muassa lastenalue Tenava-Timbuktussa, Katutaidepisteellä ja näytteilleasettajapisteillä.

Etusivu - Airisniemen Kartano

. Se sijaitsee Tenava-Timbuktun lastenalueella Kaisaniemen puistossa

Kommentit