Katso tarkemmat tiedot ja hae luottoa jo tänään!

. Liput toimitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä yhtenä pdf-tiedostona.  Lipuilla ei ole peruutusoikeutta, koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun. Reitillä ei talvikunnossapitoa! Muuta kivaa: ROKin tekonurmelle nostettu pikkumaalit, tule pelaamaan hankifutista! Kaupungin ylläpitämät pelto- ja jääladut sekä jääkentät: kenttämestari Mauri Önkki, p. Katso tarkemmat tiedot ja hae luottoa jo tänään. Esillä on lukuisia autenttisia esineitä, kirjeitä ja valokuvia.  Tilattaessa on saatavissa myös ryhmille opastettuja kierroksia museolla jolloin vieraat saavat rautaisannoksen Kollaan taisteluista ja Simo Häyhästä. Yleisöluistelut: Jäähallilla muutettu aikataulut kevääksi ilmaisten yleisövuorojen osalta: Kiekkopelailut ma ja to, yleisöluistelut ke ja su sekä lisäksi kuntoluistelu ja perheluisteluvuorot entiseen malliin sunnuntaisin. Museo keskittyy esittelemään Talvisodan Kollaan taisteluja ja siellä Rautjärven miesten osuutta.

Etusivu > Juuri nyt > Hiihtoladut ja jääkentät käytössä - katso tarkemmat tiedot Ulkojäät: Tällä hetkellä käytössä jäähallin kenttä, Käpykaristamo ja Hirsilä. Pikavippi 500€ helposti heti tilille. Pysyvänä erikoisnäyttelynä on kuuluisan tarkka-ampujan Simo Häyhän elämä.

Kaarinan kaupungin käytettyä kalustoa myynnissä

. Kirvesjärvellä on polttopuita laavulla. Eräjärven kentän hoidosta tehty sopimus Eräjärven urheilijoiden kanssa. Koirien pitää olla kytkettyinä

Kommentit