Katso, mitä hyvää ja huonoa palvelusta löytyy!

Seuraa meitä Facebookissa Jokainen uusi tuttavuus sitä kysyy.Sairaanhoitajaopiskelija Valtteri Markula joutuu vastaamaan usein uteluihin uravalinnastaan. Sinua houkutellaan mukaan projektiin, johon kannattaa vastata kieltävästi. Äijö halusi tällä kertaa ammatin, joka paitsi kiinnostaa myös työllistää varmasti. Kyllä heitä meillekin kaivattaisiin lisää, Äijö sanoo.Kouluilla kannattaisi käydä puhumassa huomattavasti nykyistä enemmän, jotta nuoret saisivat konkreettisemman käsityksen, mitä eri töissä tehdään, Anna Äijö sanoo. Sen jälkeen voit aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Usein vielä keskitytään vain siihen aineeseen, missä on ollut omasta mielestään paras. Pyri olemaan sinulle osoitettavan luottamuksen arvoinen. Ole avoin ja uskalla näyttää tunteesi: nyt niihin varmasti vastataan. Insinööriopiskelijoista sen sijaan jo viidennes on nykyään naisia. Älä anna negatiivisuudelle valtaa, vaan pyri näkemään hopeareunus kaikessa mitä teetkin. Älä anna tunteillesi valtaa kiistassa vaan pyri tekemään ratkaisusi järkiperustein. Tunnet, että sinut on ajettu nurkkaan, mutta sinulla on enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan. Uskalla avata niille silmäsi ja lakkaa keksimästä tekosyitä. Sinulle tarjoutuu tilaisuus laajentaa ajatteluasi ja oppia uutta – älä jätä sitä käyttämättä! Saat eväitä, joista hyödyt myöhemmin merkittävästi.. Luota vaistoihisi: ne eivät petä. Panosta hyvää mieltä tuottaviin asioihin. Suhtaudu kriittisesti sinulle tarjoiltavaan tietoon, mutta älä jää kantamaan kaunaa. Pysähdy kuuntelemaan sydäntäsi. Tiesitkö että voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia jopa 30.000 euroa?. Valitse sanasi erityisen huolella, kun on kyse herkistä asioista. Äijön opiskelemassa talotekniikassa naisia on tavallisesti vielä vähemmän. Luota intuitioosi: jos jokin ei tunnu hyvältä, kannattaa muuttaa reippaasti kurssia. Pidä taloudellisesti riskit minimissä. Markku Pitkänen / YleÄijö kertoo valinneensa LVI-insinöörin opinnot järkipohjalta sen jälkeen kun oli jäänyt työttömäksi verhoilijan ammatista. Äijö mietti ensin LVI-suunnittelijan uraa, mutta innostui rakentamisesta Skanskan harjoitteluohjelmassa.

Ihmissuhteissa puhaltaa mukava myötätuuli. Kuviossa on liikaa liikkuvia osia ja epävarmuutta. Korosta hienoja ominaisuuksiasi, niin ulkoisia kuin sisäisiä. Loppujaksosta sinulle tarjotaan mahdollisuutta kunnon irrotteluun. Sen sijaan joku tärkeä ihminen voi nyt puhua sinulle palturia. Hae pikavippi heti tilille netistä - täytä hakemus verkossa ja saat rahat tilille muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.. Pidä hyvä huoli rahoistasi ja henkilökohtaisesta omaisuudestasi. Voit päätyä vain vaikeuksiin. Eikä Suomi ole muutenkaan kovin sukupuolineutraali. Pelastat kasvosi, kun otat sen huumorilla. Äijön mukaan hänen sukupuolensa herätti hämmennystä vain silloin, kun hän oli opintoihin liittyvässä ”haalariharjoittelussa” putkiasentajana viime kesänä. Mitä monipuolisempi joukko tekemässä, sitä enemmän tulee näkökulmia asioihin ja sitä parempi lopputulos.Talotekniikan opiskelija Anna Äijö eriytyvät jo yläkoulussa, mikä vaikuttaa myöhemmin koulutusvaihtoehtoihin. Työskentele uutterasti tavoitteesi eteen. Päästä irti itsepäisyydestäsi. Joka taistelusta ei ole pakko selvitä voittajana. Harjoittelua ohjaa Susanna Kiuru.Markku Pitkänen / YleNainen putkiasentajana ihmetyttää vielä, insinöörinä eiLVI-insinööriksi opiskeleva Anna Äijö ei ole juuri kohdannut Markulan tavoin ihmettelyä. Katso, mitä hyvää ja huonoa palvelusta löytyy. Astu rohkeasti epämukavuusalueelle. Taloudellisen puskurin rakentaminen helpottaisi stressiäsi. Putkiasentajista vain pari prosenttia on naisia.

Syöpävakuutus | Katso vertailu | If

. Hyvä tuulesi tarttuu nyt muihinkin. Ota kaikki irti hyvästä draivistasi ja päästä luovuutesi valloilleen. Anna hetki aikaa raha-asioillesi. Lue ihmisiä myös rivien välistä. Hae pikalaina 500 euroa heti tilille. Saat paljon aikaiseksi ja tsempattua myös muita parempiin suorituksiin. Tytöt valitsevat enemmän kieliä ja taideaineita, pojat taas matematiikkaa ja tekniikan alan oppiaineita.Tanhuan mukaan nuoret miettivät opintoja sen mukaan, missä ovat olleet hyviä koulussa.

Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet.

. Siksi Markulan mielestä sukupuolella ei ole merkitystä. Siinä mielessä pidän ihan luonnollisena ihmettelevää reaktiota, Markula sanoo. Naisten osuus tekniikan eri opintoaloilla vaihtelee.

Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan.

. Aiemmassa harjoittelussa vanhuspuolellakin potilas on välillä halunnut tiettyä sukupuolta olevan hoitajan, hän kertoo. Hänestä hoitoala on tuntunut aina mielekkäältä, koska sen ydinajatus on ihmisten auttaminen, tukeminen ja hyvän tekeminen käytännössä.– Täällä myös työskennellään isojen kysymysten, kuten elämän ja kuoleman kanssa. Katso, mitä hyvää ja huonoa palvelusta löytyy. Hänellä on siihen itsekkäät syynsä. Juha Rissanen, YleNuoret valitsevat opintonsa yhä kuten vanhempansaNuorilla olisi kaikki mahdollisuudet valita toisin. Siivoa turhat menot pois kalenteristasi ja keskity siihen, mikä sinulle on oikeasti arvokasta. Joskus voi olla viisaampaa luovuttaa ja antaa toisten loistaa. Äidinkielessä hyviä numeroita saanut nuori suuntaa opiskelemaan äidinkielenopettajaksi, vaikka hän olisi ollut erinomainen myös matematiikassa ja voisi valita ammattinsa useista vaihtoehdoista. Näillä reunaehdoilla hän löysi talotekniikan. Ennen kuin panet haisemaan, muista hoitaa velvollisuudet pois alta. Joku yrittää saattaa sinut naurunalaiseksi. Jako miesten ja naisten töihin on säilynyt vuosikymmenten aikana ja jopa vahvistunut entisestään tietyillä aloilla.– Kyllähän se vähän herättää hämmennystä, kun on kasvanut Suomessa ja kuullut koko ajan, että kaikki voivat tehdä kaikkia töitä. Nyt on parempi katsoa kuin katua. Anna vähän armoa niin itsellesi kuin muille: aina ei ole pakko pukata priimaa. Tee sinäkin ratkaisusi oma hyvinvointisi etusijalla. Hoida pitkään mieltäsi vaivannut asia pois päiväjärjestyksestä. Esimerkiksi rakentamisen ja rakennussuunnittelun koulutuksessa naisia on vain kymmenisen prosenttia. En ole saanut kielteisiä kommentteja, vaan yleensä todetaan, että voi se mieskin olla ihan hyvä kätilö, Markula kertoo.Kätilön töitä tehdään ammattitaidolla, ei sukupuolella. – Tuntuu, että saan samaan aikaan yhdistää matemaattista lahjakkuutta, käsillä tekemisen ymmärrystä ja vielä ympäristöön ja ihmisiin vaikuttamista. Sairaanhoitajan opinnoissa toisena erikoistumisvaihtoehtona oli miesvaltainen ensihoito.Äijö muistelee, että hän oli kiinnostunut lukiossa monesta asiasta, eikä oikein osannut päättää mihin suuntaisi. Ilmeisiin ja eleisiin kätkeytyy nyt paljon salattuja motiiveja. Ruoki luovuuttasi ja uteliaisuuttasi hakeutumalla sinua inspiroivaan seuraan. Muilla vuosiluokilla on ollut selkeästi vähemmän. Pidä kiinni rajoistasi ja sano ääneen, mitä olet valmis tekemään ja mitä et missään nimessä. Pikku reissu voisi tehdä hyvää ja tuulettaa ajatuksiasi. Mieti, kuinka voisit tienata vähän ekstraa tai saada säästettyä. Jos olet miettinyt työpaikan vaihtoa, nyt voi olla siihenkin hyvä sauma! Muista unen ja terveellisten elintapojen merkitys. Ponnistelusi palkitaan vielä. Käytä huumoria apunasi, kun yrität taivutella muita tahtoosi. Rakennustekniikan puolella naisia on hieman enemmän kuin talotekniikassa

Kommentit