Kännykän avulla voi nostaa lainaa monella eri tavalla!

Kännykän avulla voi nostaa lainaa monella eri tavalla..

5 myyttiä heijastimista – tiesitkö, että heijastimen tehon.

. Puhelimen verkkoyhteyden voi jakaa muille laitteille myös bluetooth-yhteydellä tai USB-johdon avulla. Windows-puhelinta voit myös käyttää verkon jakamiseen, tosin USB-johdolla verkon jakaminen ei Windows-puhelimessa ole mahdollista.

Kännykkä ohjaa elvytystä -

.

Vertaisluotto lainatuotteena. iPhone-kännykän avulla voi harjoitella elvytystä. Puhelimeen voi ladata Zoll Pocket CPR -ohjelman, joka neuvoo alusta lähtien, mitä tehdään, kun kohdataan eloton potilas. Mikin voi modata sopivampiin paikkoihin myös, "puhelut ajaessa" tallettuu kätevästi, siis puheet joista voi päätellä sitten kaikkea. Verkko- tai solupaikannus perustuu siihen, että matkapuhelinverkko tietää tukiaseman tarkkuudella kännykän paikan.

Digitreenit: Yhdistä tietokone verkkoon älypuhelimella.

.

Kännykän ja tabletin käyttövinkit - Elisa ja Saunalahti.

. Pihavalo voi mykistää kännykän – Vies­tin­tä­vi­ras­to jahtaa ra­dio­häi­riöi­den aiheuttajia myös mit­tausau­to­jen avulla, auto piipahti hiljattain Oulussa Tykkää Kommentoi. Perinteisten heijastimien lisäksi näkyvyyttä voi parantaa neulomalla heijastavasta langasta vaikkapa kaulahuivin tai hanskat. Heijastavalla spray-maalilla taas voi …. Kännykän avulla voi nostaa lainaa monella eri tavalla. Mutta,,,,,eituolla ohjelmalla kenentahansa puhelimia voi seurata ellet ole livetilin salasanoja saanut vohkittua joltakin ja joka on liittänyt puhelimensa tuohon juttuun.

Kommentit