Kaikki ajankohtaisia kysymyksiä ja vastaus niihin kaikkiin on kohtalaisen monimutkainen, jos halutaan ostaa varma ja toimiva auto, joka palvelee uutta omistajaansa vielä jonkin vuoden.

Mielenkiinnolla tuli katsottua ja taas miettii tarkemmin omia valintojaan päivittäin. Ihmiset, jotka ovat perehtyneet terveysasioihin, jakavat osaamistaan ja monet heistä omakohtaisten kokemusten kautta tietävät, millaisia oireita meillä saattaa olla. Se on myös yksi tärkeä lähtökohta.​​Kiitos ihan mahtavista luennoista. Tuntuu, että nyt elämä kantaa.

Ei voi olla vaikuttamatta suotuisasti kansanterveyteen. Itse vakavasti sairaana olleena tiedän mikä merkitys on terveellisellä elämäntavoilla, henkisellä jaksamisella ym. Tämä ehkä tarkoittaakin sitä, että nyt halutaan enemmän paneutua omassa kehossa tapahtuviin prosesseihin. Toivottavasti nyt alkaa muutos lääketieteen saralla ja lääkärien koulutusta mietitään uusiksi. Kiitos vielä kerran OOTTE HYVIÄ! ​​​​​​Kiitos hienoista ja informatiivisista haastatteluista. Koko viikonlopun kuullut summitissa luentoja ja nyt kokeilemaan oman terveyden ylläpitoa. Maitohapot, kuidut ja luuliemet heti käyttöön ja lisää juttuja pikkuhiljaa. Haastattelut palauttivat mieleen myös jo opittuja juttuja, mitkä pitäisi vaan ottaa itselle käytännössä käyttöön.

Näin syntyy Kitzen-keittiö

. Lue ohjeet lainan yhdistämiseen täältä!. Kiitos paljon tämän järjestämisestä.Aivan huippu tapahtuma, nyt kaatui konservatiivinen lääketiede, kyllä se vaan niin on, että krooniset sairaudet jyllää tulehduspohjalta ja nyt se tuli hyvin kerrottua kansalle. Sydämestäni toivon lisää samanlaista.TerveysSummit on parasta mitä olen koskaan netistä irti saanut! Monipuolinen paletti, jota haluan kerrata, kun jokin asia rupeaa askarruttamaan. Vain kolesteroli on hiukan koholla, sen toivon ja uskon saavani ravinnolla kuntoon. Olen jakanut kuulemaani somessa kaverilleni ja hyvää palautetta on tullut sieltäkin. Kiitos ja uutta odotellen, näillä menetelmillä päästään kerralla kansan keskuuteen ja saadaan parempaa potilaan hoitoa. Isot kiitokset järjestäjille, luennoitsijoille ja haastattelijoille. Kaikki ajankohtaisia kysymyksiä ja vastaus niihin kaikkiin on kohtalaisen monimutkainen, jos halutaan ostaa varma ja toimiva auto, joka palvelee uutta omistajaansa vielä jonkin vuoden. Jokainen voi itse vaikuttaa ja ottaa vastuun omasta terveydestään. Kuka se sanoikaan: ruoka olkoon lääkkeesi! Kiitos teille upeasta tietopaketista!​TerveysSummitin videohaastattelut olivat kaikki ajankohtaisia - olivat ne sitten ihmismieleen liittyviä tai kivun ja vaihdevuosien hoitoon. Vaikeatkin asiat eivät olleet liikaa ymmärtää, kuten esimerkiksi Erkki Antilan esitetty asia D-vitamiinin toiminnasta kehossa, tai Eija Pitkäsen esitetty asia raudan metkuista. Näin jäi mulla aivokoppaan, vaik olen jo ennenkin seuraillut ainakin Paulaa mut myös Hidasta elämää. Olemme hiljaisesti kärsineet monenlaisista vaivoista tietämättä, että apua olisi saatavissa. Kaikki ajankohtaisia kysymyksiä ja vastaus niihin kaikkiin on kohtalaisen monimutkainen, jos halutaan ostaa varma ja toimiva auto, joka palvelee uutta omistajaansa vielä jonkin vuoden.

Kaikki Suomen uimahallit – Katso kattava uimahalli lista!

. Suurkiitokset kaikille Hei kaikki te siellä missä terveyttä opitaan. Oli kyllä niin hyviä aiheita laidasta laitaan. Minua ilahdutti varsinkin lääkäreiden haastattelut, joiden myötä toivon asenteiden muuttuvan kokonaisvaltaista hoitoa kohtaan. Kiitos Tykkäsin kovasti, katsoin haastatteluita monesta eri aiheesta, jokaisesta haastattelusta jäi jokin tärkeä opettavainen asia mieleen ja pohdin asioita vielä mielessäni useampaan kertaan uudestaan. Nyt lupaan itselleni taas pitää parempaa huolta terveydestäni. Monet meistä ovat joutuneet selvittämään oireitamme Omakannasta täysin latinaksi, jopa syöpäsairaat eivät ole saaneet lääkäriltään yhtään suomenkielistä opastusta. Koskaan ei ole ollut netistä näin paljon iloa, peukut tälle uudelle ajalle! Sanomattoman hyödyllinen viiden päivän jakso, miltei kaikki haastattelut kuunneltu ja muistiinpanoja tehty.

Ajankohtaisia kirjoja - Elisa Kirja

.. Lainaa takuuvuokraan. Todella hienoja haastatteluja, ymmärrettävästi esiin tuotuja. Ajankohtaisia myös siksi, että asiantuntijoista oli hyötyä myös ns. Jaakkola ja muut korostivat myös yksilön vastuuta omasta paranemisesta. Lainaa jopa ilmaiseksi?. Aiheita asiantuntijoille esittää seuraavassa TerveysSummitissa omia tutkimustietoja ja kokemuksia olisi yltäkyllin!​Tämä oli juuri sitä, mitä olen kaivannutkin jo pidemmän aikaa. Metsää rauhoittumaan, hyvää ruokaa suolistoon, liikuntaa ja hyvät yöunet

Kommentit