Jos haluat mainostaa sivustolla tai jos vain haluat antaa palautetta, voit tehdä sen alla olevan palautelaatikon avulla ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Nämä ovat yksilöllisiä tuotemainoksia. Valitse summa, jonka olet valmis käyttämään tähän kampanjaan. Löydät kampanjan myöhemmin tämän nimen avulla. Mainos, johon on ryhmitelty useita toisiinsa liittyviä tuotteita.

Kasperin ja Mikon podcast | Kasper Diem

. Valitse mainosvalintasi: Kampanjan nimi. Shopping‑kampanjat näyttävät oletusarvoisesti mainoksia joissakin paikoissa: Tämä oletusasetus voi auttaa sinua saamaan liikennettä tuotteisiisi ja lisätä konversioita. Google‑hakuverkosto Googlen hakukumppanit. Löydät mainosryhmän myöhemmin tämän nimen perusteella. Jos haluat mainostaa/myydä varsaa sivuillamme Myyntihevoset, laita sähköpostia [email protected] Ilmoitukseen tulee varsan sukupuoli, syntymäaika sekä suku. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta. Saat lainapäätöksen heti näiden ohjeiden avulla!. Kirjaudu sisään Google Ads -tilillesi. Lisää mainosryhmälle hintatarjous. Myyntimaata ei voi muuttaa kampanjan luomisen jälkeen.

Jos haluat mainostaa sivustolla tai jos vain haluat antaa palautetta, voit tehdä sen alla olevan palautelaatikon avulla ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Klikkaa pluspainiketta ja valitse sitten Uusi kampanja.  Valitse kampanjatyypiksi ja klikkaa. Näiden mainosten luominen edellyttää muutamia lisävaiheita. Valitse sitten kohdan Salli paikallisissa kaupoissa myytävien tuotteiden mainokset valintaruutu. Showcase Shopping ‑mainos. Luo lisää tuoteryhmiä alaryhmiä käyttämällä, jotta voit tarkentaa hintatarjouksiasi. Jos haluat luoda tämäntyyppisen mainoksen, lue lisätietoja . Valitse Kauppiasportaali-tili, jolla on tuotteita, joita haluat mainostaa. Sinun tarvitsee säätää tätä asetusta vain, jos mainostat samaa tuotetta saman myyntimaan useissa kampanjoissa. Kun olet luonut mainosryhmän, tätä hintatarjousta käytetään ensimmäisen tuoteryhmän mainosryhmässä Kaikki tuotteet. Paikallisten tuotteiden mainokset. esivalinnoissa Saksan varsahuutokauppoihin. Sinun tarvitsee säätää tätä asetusta vain, jos haluat rajoittaa kampanjassasi käytettyjen tuotteiden määrää. Jos näkyvissä ei ole tilejä, sinun on ensin linkitettävä Kauppiasportaali-tilisi Google Ads -tiliisi. Mainokset luodaan automaattisesti Kauppiasportaali‑tililtäsi saatujen tietojen avulla. Näkyviin tulee tuoteryhmien sivu, jossa näet yhden Kaikki tuotteet -nimisen tuoteryhmän, joka sisältää kampanjan kaikki tuotteet. Sinun tarvitsee säätää tätä asetusta vain, jos haluat sisällyttää Shopping-kampanjaasi paikallisissa kaupoissa myytäviä tuotteita. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen. Valitse kampanjassasi käytettävän hintatarjouksen tyyppi. Jotta voit mainostaa, varmista, että valitun Kauppiasportaali-tilin tuotetiedot ovat käytettävissä valitsemallesi maalle. Et voi muuttaa kauppiasta kampanjan luomisen jälkeen. Tällä asetuksella voit rajoittaa mainostesi näkymistä tietyissä sijainneissa. Mainokset voidaan näyttää oletuksena millä tahansa laitteella, kuten tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Jos haluat liittää ilmoitukseen videoklipin, laita linkki esim YouTubeen.. Jos tuotetietoja ei ole saatavilla, et voi mainostaa kampanjassa mitään tuotteita, ennen kuin lisäät ne. Mainokset näkyvät vain henkilöille, jotka ovat kotoisin valitsemastasi maasta.

Mainonta Facebookissa -

. Kampanjoiden tärkeysjärjestys määrittää, minkä kampanjan budjettia käytetään, kun kampanjoidesi tuotteet menevät päällekkäin. Voit muuttaa nimeä kampanjan luomisen jälkeen. Kampanjoiden tärkeysjärjestys. Jos haluat mainostaa sivustolla tai jos vain haluat antaa palautetta, voit tehdä sen alla olevan palautelaatikon avulla ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Vain tuotteet, jotka täyttävät kaikki valitsemasi vaatimukset, lisätään kampanjaasi. Jos haluat rajoittaa mainostesi näkymistä, poista haluamiesi verkostojen yhteydessä oleva valintaruudun valinta. Jos haluat mainostaa paikallisia tuotteita, sinun on lähetettävä paikallisten tuotteiden tiedot Kauppiasportaaliin. Valitse tällöin mainostukseen vaadittavat kriteerit, jotka tuotteen tulee täyttää. Voit muuttaa tuoteryhmän hintatarjousta kampanjan luomisen jälkeen. Klikkaa Tallenna ja jatka.   Luo ensimmäinen mainosryhmäsi lisäämällä sitä koskevat tiedot. Jos haluat luoda tämäntyyppisen mainoksen, jatka seuraavaan vaiheeseen.   Valitse tuotteiden myynti- ja toimitusmaa

Kommentit