Fixura on Suomen tunnetuin ja suosituin vertaislainapalvelu. Päätä itse lainasi korko!

Fixuraan sijoittaminen voi olla monelle helppo tapa aloittaa sijoittaminen pienillä summilla. Asiakkaat voivat periaatteessa itse määritellä oman lainansa hinnan. Turvattu taloudellinen  tilanne tai muu omaisuus riittää lainan vakuudeksi. Lisäksi hakemuksessa kysytään lainatarvetta. Hakemuksen jälkeen Fixura lähettää hakijalle rahoittajien lainatarjouksia, jotka perustuvat lainahakemukseen. Laina 4000 euroa takuulla luotettavasti netistä ilman kuluja. Fixura on Suomen tunnetuin ja suosituin vertaislainapalvelu. Päätä itse lainasi korko. Vastaavasti lainoittajille epävarmemman sijoituskohteen kuuloinen asiakas voi joutua maksamaan lainastaan suurempaa korkoa. Kyseessä on Suomen lisäksi myös Pohjoismaiden vanhin vertaislainapalvelu.

Kulutusluotto on Suomen suosituin lainatuote.

. Palvelun järjestelmä hajauttaa sijoituksen automaattisesti lukuisiin lainakohteisiin riskin minimoimiseksi. Voit asettaa toiveen lainan korosta, mutta taloudellinen tilanteesi vaikuttaa koron suuruuteen.

Fixura - Ennen kuin lainaat, lue muiden kokemuksia Fixurasta!

. Pikavippi 50e heti tilille – Ikäraja 18v. Fixuran antamien tietojen mukaan vertaislainoihin sijoittaminen on ollut asiakkaille erittäin tuottoisaa. Hakemuksen yhteydessä voi esittää lainamäärän ja takaisinmaksuajan lisäksi toiveen lainan korkoprosentista, mutta takaisin tuleva lainatarjous ei välttämättä vastaa asiakkaan asettamia kriteereitä. Hakemuksen jättämisen jälkeen Fixuran työntekijät vertaavat hakemusta sijoittajien esittämiin tarjouksiin ja lähettävät sitten asiakkaalle yhden tai useampia lainatarjouksia sähköpostitse. Kyseessä on siis tasaisen varmaan tuloa.Fixuran asiakaspalveluKaikissa lainoihin ja sijoittamisiin liittyvissä kysymyksissä palvelee Fixuran monipuolinen asiakaspalvelu. Tämä siitäkin huolimatta, että sivustolla on erittäin kattavasti tietoa kaikista palvelun ominaisuuksista. Ennen sijoittamista muista kuitenkin, että vertaislainat ovat melko eksoottinen sijoituskohde eikä niihin kannata sitoa liikaa pääomaansa. Yksittäiset lainanhakijat ja yksittäiset sijoittajat kohtaavat toisensa anonyymisti verkossa toimivan lainajärjestelmän kautta. Laina ei vaadi muita vakuuksia. Lainahakemuksessa hakijan tulee selvittää talouden tulot ja muu varallisuus. Fixuralta voi saada lainaa hakijat, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Varsinkin palveluun sijoittavilla saattaa olla kysymyksiä ennen rahojen siirtämistä, jolloin asiakaspalveluun kannattaa olla rohkeasti yhteydessä. Suomeen ensimmäistä kertaa Fixuran muodossa.Nykyään Fixura on Suomen suurin vertaislainoja välittävä verkkosivu. Fixura myös vastaa itse maksamattomien lainojen perinnästä ja ulosottoon laittamisesta, joten työmäärän kannalta vertaislainaan sijoittaminen ei ole kovin raskasta. Vertaislainapalvelun korkotasoon eivät juurikaan vaikuta osake- tai korkomarkkinoiden heilahtelut. Lainahakemus ei sido hakijaa vielä ottamaan lainaa. Lainan ehdot ovat hakijakohtaisia, ja vakavaraisempi saa lainaa helpommin pienemmällä korolla kuten tavallisista pankeistakin. Maksuhäiriömerkintöjä ei lainanhakijalla luonnollisestikaan saa olla.Fixuran lainoissa on piilokulujaHuomaa, että Fixuran vertaislainoihin sisältyy runsaasti piilokuluja. Sijoittajan tehtävänä on päättää, kannattaako kyseisellä hinnalla tarjota lainaa hakijalle. Yhteyttä voi ottaa niin chatin, puhelimen kuin sähköpostinkin välityksellä.

- Hae vertaislainaa toisilta yksityishenkilöiltä.

Kommentit