Fellow Finance kokemuksia

Kuulin luotettavalta tutulta, että palvelu toimii ilmeisesti siksi vielä että se saa vielä jatkuvasti uusia asiakkaita. . Viestissä oli liitteenä lainasopimus ja erikseen sopimusehdot, itse viestissä eritelty korko, laina-aika, maksujen eräpäivä ja tietenkin myönnetty lainasumma. Muiden vertaislainasivustojen tapaan Fellow Financelta voi hakea luottoa kuluttajana tai tarjota sitä muille kuluttajille. Hylkäävää päätöstä ei vaivauduta toimittamaan ja verkkopalvelusta hakemus vain häviää. Lainan hakemisen jälkeen tulee miljoona viestiä, että laina on nostettavissa.

Fellow Finance kokemuksia 2019 -

. Samalla lailla tuli heti päätös sähköpostitse ja hyväksyin tarjouksen palvelussa ja alkoi pitkältä tuntuva odotus. Kaikkia säästöjä ei siis kannata sijoittaa vertaislainoihin. Kauppalehden mukaan bisnes kukoistaa, ja hintakilpailu ajaa lainakuluja yhä alemmas. Tulotositteet lähetin sähköpostilla. Virolainen Bondora tähtää jopa haastamaan pankkien perinteiset kulutusluotot vertaislainojensa hinnoittelulla. Kävin heidän sivuillaan hyväksymässä lainatarjouksen, ja nyt se on siis puoli vuorokautta ollut tilassa "odottaa maksamista". Fellow Finance kokemuksia. taisi olla heti seuraavana päivänä.

Kokemuksia Fellow Financesta -

. Mutta sain kuitenkin tästä erikseen viestin, jossa vahvistettiin, että rahat tulossa.

Siitä mitä pankkia/pankkeja Fellow Finance käyttää, minulla ei ole aavistustakaan. Homma toimii muuten hyvin, eikä ollut yllätyksiä ainakaan edellisellä kerralla, mutta pientä korjattavaa kyllä on. Tämän osoitti ruotsalaisen vertaislainasivusto Trustbuddyn ajautuminen konkurssiin likviditeetin puutteen vuoksi. Niin Fellow Finance kuin kilpailijansakin ovat ilmoittaneet sijoittajien olevan innostuneita, ja voittojen olleen tasaisen korkeita vuodesta toiseen. Kusetusta koko paska Fellow Finance Arvostelu ja kokemuksiaFellow Finance on vertaislainapalvelu, joka eroaa vain hieman Fixuran ja Lainaaja.fin vertaislainoista. En nyt muista tarkasti, kauanko siihen meni, että sain rahat tilille sen jälkeen, kun olin kaikki tarvittavat jutut lähettänyt heille. Omaa lainaasi koskevia ehtoja voit alustavasti vertailla Fellow Financen sivuilta löytyvällä lainalaskurilla – linkin löydät vertailukuvan alapuolelta. Mutta se että rahat maksetaan, ei tarkoita sitä että rahat näkyisi silloin tilillä. Silti kannattaa muistaa, että kyseessä on riskipitoinen ala. Fellow Finance on hieman Fixuraa ja Lainaaja.fi:tä salamyhkäisempi, sillä tarjolla olevia lainatarjouksia ja hakemuksia ei pääse vapaasti selaamaan.Laina tästä palvelusta ei ole erityisen kallista. Lainaa hakiessa pitää toimittaa todistukset tuloista, joten lainan hakeminen kestää pitkään. Lue 5 syytä miksi lainaa kannattaa hakea netistä!

Kommentit