Bluefinance lainapalvelu on kotimainen yritys, joka tarjoaa joustavaa tililuottoa.

Ei osaa maksaa ajallaan, ei osaa vastata asiakaskysymyksiin kun ympäripyöreällä paskanjauhannalla. Rahat lienee täysin loppu. Jos tiedot ei läpäise Instantoria tai Törppöhaistajaa, niin rahaa ei tul. Bluefinance lainapalvelu on kotimainen yritys, joka tarjoaa joustavaa tililuottoa. En kuitenkaan niin paljoa halunnut joten saankohan palautettua niiden tullessa ylimääräisen osan ilman kuluja ja pitää tarvitsemani summan. Ainakin simplia.fi on ollut nopea. Lainaa 50.000 euroa – Pyydä maksuttomat lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään!. Sain vastauksenkin, että Törppöhaistaja peruutti lainani. pari kk maksaneena huomasin ettei pääoma katoa juuri mitään. tulee viesti jossa maksu muka maksettu tilille. nyt törmäsin tähän keskusteluun. Luottosopimuksen mukainen osamaksusuunnitelmanne on edelleen voimassa. Nyt kun lukee näitä postauksia ilmeneekin, että samaa tapahtuu jatkuvasti kuukaudesta toiseen.

Katso bluefinance.fi lainalistaus •

. Sähköpostiin vastattiin tätä samaa eli ongelmia on mutta kuulemma laittavat heti kun pystyvät. Ei vastata sposteihinkaan. Voitte jättää muistutuslaskun huomioimatta. Sitten saa ite päättää mitä tekee. No, jokainen omalla vastuulla. Olemme pahoillamme aiheutuneesta häiriöstä. Firma takoo miljoona tulosta. Itse sain hyväksytyn päätöksen heti lainanhaku sivulla. Ei ollut teknisiä ongelmia mutta jos olisi ollut Heidän maksujutuista kyse, niin tekniikka olisi taas varmaan Yllättäen pettänyt. Kertoi pyydettäessä tilintarkastajan nimenkin. on aika hyvin päivitetty tiedot, miten kyseinen lafka nykyään toimii. Helpompi kun hakee yhdellä hakemuksella vaikka kaikki lainatalot. Olen soittanut ja laittanut sähköpostia. Muutaman tunnin oli puhelimet suljettuna, kun heillä oli ns. Edellytykset jatkamiselle luulisi ainakin olevan samat kuin muillakin alan yrityksillä. Taitaa olla turha kuvitella että joskus maksu toteutuu.

Ei ollut Ei mennyt kuin muutama sekuntti ja teksti: Sinulle ei voida myöntää lainaa. Nopsalainalta saat lainapäätöksen heti 15 minuutissa. mutta ei näemmä pysty maksamaan myönnettyä lainaa. Ei ole tapahtunut rahansiirtoa. Se siitä vastuullisesta lainaamisesta. Tilille ei ole tullut mitään. Pitää maksalla pian takas. Oli maksujärjestlmien kanssa joku ongelma. Uskokaa nyt huviksenne, että ainoa paikka mistä rahaa "kannattaa" lainata on oikea pankki, ei mikään vippifirma tai luottolaitos. Mikäli olet valmis odottamaan muuamasta tunnista muutamaan päivään niin siitä vaan. Itse uskon että miljoonaluokan tulosta tekevällä yrityksellä on varmasti suunnitelmat miten toimintaa jatketaan jos lakiin tulee muutoksia. Ei ole ihan reilua että kuitenkin myöntävät ja jopa väittävät maksaneensa vaikka ei todennäköisesti löytyy heillä rahaa.

Joustoluoton lainahakemus - Blue Finance

. Toimimattomat sivut ja hidas reagointi nostoihin, vaikka pikanosto kyseessä.

Blue Finance Asiakaspalvelu | Blue Finance Oy (Suomalainen.

. Silti he väittävät että ovat lainan maksaneet. Silloin kannattaa olla kaukana. Luulin että nykyään on aivan mahdotonta saada mistään euroakaan ilman puhtaita luottotietoja, mutta eipä näköjään olekaan. Onko muille tullut tänään rahaa, itse en ainakaan ole saanut. Jotakin hämärää tuolla on meneillään jatkuvasti. Ja jos rahaa tarttee lainata siihen viikonlopun ryyppyreissuun niin pieleen menee ja on mennyt silloinkin. Soitin svealle laskusta ja sanoivat että lasku pitää maksaa ja he eivät voi laskulle tehdä mitään se pitää tehdä bluefinancelta. Heillä ei kuitenkaan selitystä asialle. Laina myönnetään ja kerrotaan, että se on maksettu tiliille mutta eipä näy. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sopiva vakuudeton laina.. Törkeät korot ja töykeä asiakaspalvelu. Tilintarkastajakin on jo hukassa. Sain vastauksenkin, että laina peruutettu. Se minkä osalta loppu on jo saavutettu ja ohitettukin on oman talouden ja raha-asioiden hallinta. Näitten toiminta pitäisi lopetta otan yhteyttä kuluttaja asiamieheen eikö koronkiskonta ole laissa kielletty. Lainaa ei näy, asiakaspalvelu ei vastaa

Kommentit