Retket Helsingissä

Retket Helsingissä

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Attractive Helsinki - kävelyretki

 

Tutustu Helsinkiin lähemmin ja osallistu kävelylle, joka vie sinua kaupungin halki. Idän ja lännen vuorovaikutusten myötä Helsinki eroaa ainutlaatuisuudellaan ja charmillaan muista Itämerellä sijaitsevista kaupungeista. Kierroksen aikana kävellään vihreän Esplanadi-puiston läpi. Kävelykerroksen aikana voidaan huomata asioita, jotka eivät näy tavallisten kiertoajeluiden aikana.

 

Sijainti: Helsinki

Kaudet ja lähtöajat: Koko vuosi, suositellaan kesällä

Kesto:1,5-2t

Lähtöpaikka: Helsinki / keskustan hotellit

Ryhmäkoko: 1-30 hlöä/opas

Kielet: Suomi, englanti, venäjä (muut pyydettäessä)

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Helsinki Kiertoajelu (1,5-2h)

 

Helsingissä voi käydä milloin tahansa! Retki aloitetaan tarkastelleen kaupungin mielenkiintoisimpia paikkoja ja nähtävyyksiä. Retken aikana käydään historiallisessa keskustassa ja nähdään mm. Senaatintori, Presidentinlinna, Helsingin kaupungintalo, Eduskuntatalo, Kansallisooppera ja paljon muuta.

 

Tehdään kaksi pysähdystä: Sibelius muistomerkki ja Temppeliaukion kirkko (jos mahdollista). Lisämaksusta vodaan sopia, että kiertoajelu päättyy Kauppatorille, jossa on puoli tuntia vapaa-aikaa ostoksia varten.

 

Hinta sisältää kiertoajelun autolla oppaan johdolla (1,5-2h) sekä ammattitaitoisen oppaan palvelut.

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Toinen Helsinki retki

 

Finturin panoraamakiertoajelulla käydään Senaatintorilla, joka on yksi parhaimmin säilyneistä uusklassisista kaupunginosista koko Euroopassa. Kierroksen aikana ryhmä näkee Venäjän tsaari Aleksanteri II muistomerkin. Ajetaan Esplanadi-puiston läpi, joka on joskus verrattu Champs-Elyséeseen.

 

Kierros sisältää käynnin Temppeliaukion kirkossa. Vieraillaan Kauppatorilla, jossa voidaan löytää paikallisia tuotteita ja matkamuistoja. Lopuksi käydään Sibelius monumentillä. Sibelius oli yksi tunnetuimmista suomalaisista säveltäjistä. Monumentin sadoista ruostumattomasta teräksestä tehtyt putket herättävät erilaisia mielikuvia, ja tämä on epäilemättä yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä.

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Hämmästyttävä Suomenlinna

 

Suomenlinna, joka oli perustettu kaksi ja puoli vuosisataa sitten, tunnetaan myös Pohjolan Gibraltarina. Se kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja on yksi suosituimmista nähtävyyksistä Suomessa. Retken aikana kerrotaan Itämeren suurimman linnakkeen historia.

 

Vieraillaan ja nähdään myös historiallisia nähtävyyksiä kahdella eri saarella ja Kustaanmiekan niemellä. Kuullaan tämän lisäksi paljon salaperäisiä tarinoita linnan historiasta ja siitä, mitä piilottavat linnakkeen vanhoissa tunneleissa. Käydään linnan sisäpihalla ja kuivatelakalla, joka oli suurimpia maailmassa. Tällä retkellä vieraillaan tunneleissa, jotka ovat yleensä suljettu yleisöltä. Retken pituus n 2,5-3t, josta n 1,5-2 tuntia saarella oppaan kanssa.

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Keisarillinen Porvoo

 

Tutustutaan Porvooseen, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja viehättää monia matkailijoita kaikkialta maailmasta erityisesti sen ainutlaatuisen historiallisen Vanhan kaupungin ansiosta. Retken aikana nähdään ihana näkymä Porvoon joen yli menevältä sillalta ja tarkastellaan joen kauniita maisemia.

 

Retken aikana tutkitaan kaupunkia ja nähdään Porvoon kirkko, Holmin talo, Vanha Raatihuone ja muita nähtävyyksiä. Retken jälkeen on mahdollisuus ostaa matkamuistoja.

Hintaan sisältyy: kävelykierros vanhassa kaupungissa opaaan johdolla (1,5-2t) vierailu suklaatehtaan myymälässä sekä vapaa-aikaa ostoksia varten. Lounas maksetaan erikseen.

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Helsinki City Quest

 

Uusi ja innovatiivinen ryhmätoiminta-peli, joka hyödyntää modernia tekniikkaa luodakseen unohtumaton kokemus. Pelin säännöt ovat melko yksinkertaiset, joukkueen täytyy kerätä niin paljon pisteitä kuin on mahdollista löytämällä ympäri kaupunkia kätkettyjä paikkoja ja vastaamalla kysymyksiin. Jokaisella joukkueella on Pikkuavustaja - tabletti tietokone esiasennetulla ohjelmistolla, joka osoittaa kysymyksen ja joukkueen sijainnit ja auta pelin kulkua.

 

Siinäpä se! Nyt olet valmis aloittamaan seikkailun! Peli on täysin muokattavissa; voimme suunnitella peli ulko- tai sisätiloissa esimerkiksi kokouksen virkistämiseen. Kysymykset voivat olla hyvin erilaisia, esimerkiksi yleistiedosta tai sijainniniin sidottuja. Kysymykset voivat sisältää kuvia, videoita ja jopa web-sivuja. Katso vihjeitä ympärillesi tai ota avuksi meidän vinkkejä ja voita peli! Tämä peli sopii mikä tahansa ryhmälle. Kesän aikana oli toteutettu jopa 500 henkilön porukalle. Ohjelma voidaan toteuttaa kokouksen tai kongressin jälkeen tai osana team-building toimintaa. Helsingin kaupungin City Quest on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin ainutlaatuisella ja hauskalla tavalla!

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Kesto: 1,5-2 tuntia

Hinta:hinta riippuu henkilömäärän mukaan

Ryhmäkoko:10-350 hlöä

suomi, englanti ja tarvittaessa muut kielet.a tavalla!

ABOUT FINTUR LTD

 

Many companies choose us, because we can provide each single client, whether a small business firm or a multinational group with a unique exclusive approach, and many companies already tested our services.

MAIN OFFICE IN HELSINKI

 

Sirrikuja 3A, 2nd floor, office 10

 

Tel: (+358) 9 4245 1716

E-mail: reservations@fintur.fi

Web-site: www.fintur.fi