Helsinki City Quest

Helsinki City Quest

June 06, 2015 5:06 AM

Exclusive

Helsinki City Quest

 

Uusi ja innovatiivinen ryhmätoiminta-peli, joka hyödyntää modernia tekniikkaa luodakseen unohtumaton kokemus. Pelin säännöt ovat melko yksinkertaiset, joukkueen täytyy kerätä niin paljon pisteitä kuin on mahdollista löytämällä ympäri kaupunkia kätkettyjä paikkoja ja vastaamalla kysymyksiin. Jokaisella joukkueella on Pikkuavustaja - tabletti tietokone esiasennetulla ohjelmistolla, joka osoittaa kysymyksen ja joukkueen sijainnit ja auta pelin kulkua.

 

Siinäpä se! Nyt olet valmis aloittamaan seikkailun! Peli on täysin muokattavissa; voimme suunnitella peli ulko- tai sisätiloissa esimerkiksi kokouksen virkistämiseen. Kysymykset voivat olla hyvin erilaisia, esimerkiksi yleistiedosta tai sijainniniin sidottuja. Kysymykset voivat sisältää kuvia, videoita ja jopa web-sivuja. Katso vihjeitä ympärillesi tai ota avuksi meidän vinkkejä ja voita peli! Tämä peli sopii mikä tahansa ryhmälle. Kesän aikana oli toteutettu jopa 500 henkilön porukalle. Ohjelma voidaan toteuttaa kokouksen tai kongressin jälkeen tai osana team-building toimintaa. Helsingin kaupungin City Quest on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin ainutlaatuisella ja hauskalla tavalla!

 

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Kesto: 1,5-2 tuntia

Hinta:hinta riippuu henkilömäärän mukaan

Ryhmäkoko:1-350 hlöä

suomi, englanti ja tarvittaessa muut kielet.a tavalla!

ABOUT FINTUR LTD

 

Many companies choose us, because we can provide each single client, whether a small business firm or a multinational group with a unique exclusive approach, and many companies already tested our services.

MAIN OFFICE IN HELSINKI

 

Sirrikuja 3A, 2nd floor, office 10

 

Tel: (+358) 9 4245 1716

E-mail: reservations@fintur.fi

Web-site: www.fintur.fi